Aslında geçen ay görüştüm Amelia ile ama yeni fırsat buluyorum yorum yazabilmek için amelia 25-26 yaşlarında güzeller güzeli bir kız ama 18'lik bir lolita gibi duruyor :) boyu gayet uzun ama ince bir hatun balık etli sevenler yada ele gelsin diyenlerin hoşuna gitmeyebilir ama yüz güzelliği taktire şahan diyebilirim çünkü fotoğraftakilerden çok daha güzel bir kız ve kesinlikle oldukça, kibar ve alımlı, iyiki tanımışım görüşmeden sonra bir kaç kez daha yazdım ama programı yoğundu randevu oluşturamadım.
Bu sefer hata etmedim ve 2 saat görüştüm ve her anlamıyla her daikasına saniyesine değdi diyebilirim Alisa mükemmel bir kız daracık ve kalıp gibi bir poposu var doggyde mükemmel sesler cıkardı resmen delirtti beni bj'yi merak edenler için ıslak ve vakumlu diyebilirim :)
İzmirde görüştüğüm mükemmel hatunlardan biri resmen tadı damağımda kaldı. Kızın her yermi bu kadar tatlı ve güzel olur :) dudakları her iki dudağıda :) cilek gibi kokuyordu :) mükemmel sevişiyor diyebilirim sekste çok çok iyidi kesinlikle 1 saat yetmedi bana kalsa bu kızla gecelik yaparım ama işte imkanlar el vermiyor bide çok deneyimledim şu sıra :)
Eğlenceli ve bir o kadarda tutkulu bir kadın, sekste fark yaratıyor. Evi çok temiz, duş almanıza izin veriyor, oldukça misafirperver, hiç birşeyi oldu bittiye getirmiyor tam bir kız arkadaş deneyimi yaşatıyor diyebilirim sürekli ilgileniyor ve kendini vererek sevişiyor seksi seviyor belli sevişmesi seksi oldukça tutkulu ve güzeldi.
Alleen toegang voor volwassenen!
Deze website bevat naakt, expliciete sexuele content en sexueel taalgebruik.
De site dient alleen bezocht te worden wanneer je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en op een legale locatie bent vanwaar je de site bezoekt. Met het bezoeken van deze website bevestig je dat je minimaal 18 jaar bent en akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en privacy statement. Met Ieder ongeautoriseerd bezoek overtreed je wellicht wetgeving van het land waarin je je bevind.Omdat Zuzana op geen enkele wijze de content die getoond word Creëert of produceert; dienen alle advertenties te voldoen aan onze leeftijd en content regels. Zuzana hanteert een “zero tolerance” beleid voor kinderpornografie, minderjarigenreclame, mensenhandel en het gebruik daarvan op onze website. Vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel melden we ten aller tijden aan betreffende autoriteiten.
Ik ga ermee akkoord om illegale diensten of activiteiten te melden die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.
Ik ga er ook mee akkoord om vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel te melden bij de bevoegde autoriteiten.
Deze site maakt gebruik van Cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van Cookies.
Cansu ile geçen ay görüştüm. Sitede deneyimlediğim en iyi 5 sarışın hatun arasına girer diyorum top 5 :) kızımız 10 üzerinden 10 çok çok güzel yüzü, vücudu, ilgilenişi var. Bakışı, aşık eden cinsten 2 saatlik bir görüşme yaptım ve tadı damağımda kaldı gercekten. Duo yapıyormuş bidaha arkadaşı ile beraber gelecekler ikisi ile aynıda görüşeceğim. ÇOOOK Heyacanlıyım :)