Bu sitede tanΔ±ΕtΔ±ΔΔ±m en gΓΌler yΓΌzlΓΌ ve cana yakΔ±n kadΔ±nlardan biri diyebilirim.Δ°lk ikide benim iΓ§in.Sohbeti Γ§ok gΓΌzel tΓΌrkΓ§eyi iyi anlΔ±yor ve konuΕuyor.Tam bir gfe tadΔ±nda hizmet sunuyor.Γok gΓΌzel ΓΆpmelere doyamayacaΔΔ±nΔ±z tatlΔ± bir vΓΌcudu var.AynΔ± gΓΌn iΓ§erisinde 2 kere ziyaret ettim kendisini.Maddi olarak karΕΔ±layabilecek olsam sΔ±rf her gΓΌn sohbet muhabbet etmeye bile gidebilirim o kadar gΓΌler yΓΌzlΓΌ ve cana yakΔ±n.Ekstra olarak o mΓΌkemmel vΓΌcut kendinizi gΓΆklerde hissedeceΔiniz bir ΓΆn seviΕme ve soluk soluΔa kalacaΔΔ±nΔ±z bir sex de cabasΔ±.Bu gΓΌzel kadΔ±nΔ± ΓΌzmeyelim dostlar ve olabildiΔince ΕΔ±martalΔ±m.Kendisi tam bir pupsik π
TeΕekkΓΌr ederim bebeΔim π
Merhaba dostlar.Evi gΓΌzel ve temiz.GirdiΔinizde gΓΌzel bir atmosfer sizi karΕΔ±lΔ±yor.Biraz geΓ§ saatlerde gittiΔim iΓ§in parkta sorun yaΕamadΔ±m ama kapalΔ± otopark vs de bulunuyor.GΓΌn iΓ§erisinde de sΔ±kΔ±ntΔ± olmuyordur diye dΓΌΕΓΌnΓΌyorum.KΔ±zΔ±mΔ±z Γ§ok gΓΌzel,nazik ve kibar.VΓΌcudu fotoΔraflardaki gibi gerΓ§ekten Γ§ok gΓΌzel bir vΓΌcudu var.Biraz sessiz yeni gelmiΕ ΓΌlkeye daha birkaΓ§ gΓΌn olmuΕ.Δ°lk misafiri bendim sanΔ±rΔ±m.Biraz ondan da olabilir.Benim de modum dΓΌΕΓΌktΓΌ biraz ondan da etkilenmiΕ olabilir.ΓpΓΌΕme Γ§ok sevmiyor sanΔ±rΔ±m.Yatakta Γ§eΕitli pozisyonlara uyum saΔlΔ±yor.Blowjob condomluydu ve toplara inmedi.Bende birΕey sΓΆylemedim.Δ°steΔe gΓΆre farklΔ± davranabilir belki bilemiyorum.Daha neΕeli daha pozitif bir zamanΔ±mda olsam Γ§ok daha gΓΌzel vakit geΓ§irebileceΔimize inanΔ±yorum.GΓΆnΓΌl rahatlΔ±ΔΔ±yla gidebilirsiniz dostlar.
Thank you my darling!!! Yes you was my first ;) I just arrive :) next time come for Duo we wait you π₯°π·
Δ°nciyle gece yarΔ±sΔ± mesajlaΕtΔ±k.Hemen geri dΓΆndΓΌ saΔolsun.Yoldan gelmiΕ yeni,ona raΔmen sonraki gΓΌn ben de yola Γ§Δ±kacaΔΔ±m iΓ§in kΔ±rmadΔ± beni ve o gece misafir etti.Evinin konumu gΓΌzel,ulaΕΔ±mΔ± rahat ve park sorunu yok.Oturup rahatlΔ±kla saatlerce sohbet edebileceΔiniz bir insan.Γok sevimli ufak bir Εivesi de var :D IsΔ±rmalΔ±k bir popo ve gΓΆΔΓΌsler,yumuΕacΔ±k dudaklar.TΓΌm vΓΌcudunu ΓΆpmelere doyamayabilirsiniz.Ben malesef gitmeden ΓΆnce de evde biraz alkole yΓΌklenmiΕtim.Kafa kΔ±yak olunca yatak odasΔ± kΔ±smΔ±nΔ± tam anlamΔ±yla deΔerlendiremedim.AklΔ±m hala daha fazlasΔ±nda diyelim :D Samimi ve sΔ±cakkanlΔ± birisi bu arada.SΔ±rf daha fazla sohbet edebilmek iΓ§in sΓΌreyi uzatmayΔ± dΓΌΕΓΌnΓΌyordum aslΔ±nda ama onun da uykusunun geldiΔini dΓΌΕΓΌndΓΌΔΓΌm iΓ§in geceyi orada gΓΌzel bir anΔ±yla noktaladΔ±k.Tekrar gΓΆrΓΌΕmek ΓΌzere diyelim :)
Kazak-Kore mix i hafif Γ§ekik ve minyon mΓΌkemmel bir kadΔ±n diyerek sΓΆzlerime baΕlamak istiyorum.FotoΔraflardan Γ§ok daha gΓΌzel bu arada.Benim gibi Minyon sevenler iΓ§in mΓΌkemmel bir nimet diyebilirim..Tam Δ±sΔ±rmalΔ±k bir popo ve ΓΆpmeye doyamayacaΔΔ±nΔ±z gΓΌzellikte dudaklar ve gΓΆΔΓΌsler.Beni benden alan Εeylerden biri de kokusu oldu.O kadar temiz ve bakΔ±mlΔ± ki saΓ§larΔ±nΔ±n mΓΌkemmel bir kokusu var.O gΓΌne ait bir anΔ± olarak kaldΔ± o koku bende.ΕΓΆyle sΓΆyleyebilirim baΕka bir yerde baΕka bir zaman o kokuyu alΔ±rsam direk tanΔ±yabilirim.HerΕeyiyle o kadar beni benden aldΔ±.Δ°lk gΓΆrΓΌΕmemizi incall yapmΔ±ΕtΔ±k ama malesef sonrasΔ±nda birtakΔ±m ufak sorunlar olmuΕ yalnΔ±z outcall e dΓΆnmΓΌΕ o yΓΌzden.Γok nazik,kibar tam bir gfe tadΔ±nda karΕΔ±lΔ±yor sizi.Samimiyetiyle hemen sizi de etkisi altΔ±na alΔ±p gerΓ§ekten kΔ±z arkadanΔ±ΕmΔ±Ε gibi hissetmenize sebep olabilir.GΓΆzlerinizin iΓ§ine samimi bir Εekilde bakarak baΕΔ±nΔ±zΔ± dΓΆndΓΌrΓΌyor.sattlerce muhabbet edebilirsiniz entellektΓΌel birikimi olan ve sohbeti sizi asla sΔ±kmayan bir insan.Yatakta ise beklentilerinizi fazlasΔ±yla karΕΔ±layabilecek bir geyΕa ya dΓΆnΓΌΕΓΌyor diyebilirim.YanΔ±ndan ayrΔ±lΔ±p eve geldiΔimde kafamΔ± yastΔ±Δa koyduΔumda aklΔ±ma direk kendisi geldi baΔΔ±mlΔ±lΔ±k yapΔ±yor insanda ve sadece 2 gΓΌn dayanabildim ve tekrar gΓΆrΓΌΕmek iΓ§in evime davet etiim.Sitede ki diΔer kΔ±zlara gΓΆre bir tΔ±k ΓΌcret tarifesi daha yΓΌksek fakat her kuruΕuna deΔiyor diyebilirim.VΔ°P kalitesi ne imiΕ tam olarak onda ΓΆΔrendim.DiΔer arkadaΕlarΔ±n yorumlarΔ±nΔ± okuduΔumda neden sadece kendilerine saklamak istemelerine anlam verememiΕtim fakat gΓΆrΓΌΕme sonrasΔ±nda bende aynΔ± duygular iΓ§ine girdim diyebilirim :D Fakat bu kadar gΓΌzel bir tecrΓΌbeyi kendime saklamak doΔru gelmedi ve kΔ±zΔ±mΔ±zΔ±n hakkΔ±nΔ± da verebilmek adΔ±na elimden geldiΔince sizlere de anlatmaya Γ§alΔ±ΕtΔ±m dostlar.Bu mΓΌkemmel kadΔ±nΔ± dilim dΓΆndΓΌΔΓΌnce anlatmaya Γ§alΔ±ΕtΔ±m fazlasΔ± var eksiΔi yok ΓΆyle diyebilirim :)
My dear soooo thanks you β€οΈπI be so happy to see you again π
Bu siteye ilk dΓΌΕΓΌΕΓΌm Aya ile oldu diyebiliriz.FotoΔraflara baktΔ±ΔΔ±mda gΓΌzel fotolar(kazak bir kΔ±zΔ±mΔ±z bu arada site sayesinde kazaklara zaafΔ±m olduΔunu da ΓΆΔrenmiΕ oldum) gΓΌzel servisler tamam olur dedim.Otel meΕhur otellerimizden biri incall gΓΆrΓΌΕme gerΓ§ekleΕtirdik.giriΕte kimlik fotokopisi ve oda haracΔ± ile baΕlayan bir sΓΌreΓ§ ama sorunsuz sakin bir Εekilde sizi yukarΔ± odaya ulaΕtΔ±rΔ±yorlar.KapΔ±yΔ± bir kadΔ±n aΓ§arak karΕΔ±ladΔ± fakat bi ikilemde kaldΔ±m fotodaki kΔ±z bu mu diyerek detaylΔ± incelediΔimde o olduΔuna karar verebildim.Fotolarda Γ§ok daha minyon bir gΓΆrΓΌnΓΌmΓΌ var gerΓ§ekte biraz daha balΔ±k etli ve heybetli olduΔunu sΓΆyleyebilirim.Benim iΓ§in biraz sorun oldu bu Γ§ΓΌnkΓΌ bende minyon bir arkadaΕΔ±m.Sex gΓΌzel ve aktif elinden geleni yapmaya Γ§alΔ±ΕΔ±yor galiba fakat ajansΔ±n include diyerek sunduΔu birkaΓ§ hizmeti sorduΔumda ben onlarΔ± yapmΔ±yorum karΕΔ±lΔ±ΔΔ±nΔ± aldΔ±m.masaj talebinde bulundum yalapΕap bir 5 dk masaj yaptΔ± yine saΔolsun.Alkol ikramΔ± oldu tek gΓΌzel bir jesti buydu bence.Ortalama bir meeting gerΓ§ekleΕti aslΔ±nda ama daha ΓΆnce bu siteden buluΕma gerΓ§ekleΕtiren arkadaΕlarΔ±m o kadar allandΔ±ra ballandΔ±ra anlatmΔ±ΕtΔ± ki bende o noktada hayal kΔ±rΔ±klΔ±ΔΔ± oldu diyebilirim.