15'i gündüz kendisi ile beraber oldum eve davet ettim biraz bi taksi ücreti cıktı çok abartı değil önceden sordum zaten taksi ile beraber ücret ne kadar diye kızın yaşı küçük belli ki işe yeni başlamış fakat sevişmesi seksi yeterince iyi ve istekli. Saksosu güzel ıslak ve vakumluyor hatta hiç dişleme hissetmedim buda iyidi. Seks sırasında sesler cıkartıyor fake mi değil mi anlamadım ama beni epey ereksiyona soktu. muhabbet ve konuşmada iyidi. Bu yüzden pu an kırmadım. yeniden gider miyim güzel kız giderim herhalde memnun etti.
Güzel bir akşamdı kendisi ile 3 saat için anlaştık Alsancakta bişeyler yedik ve içtik sonrada otelimize geçtik sohbeti çok keyifli güzel davranan güler yüzlü ve karşısındakine önem veren dinleyen sıcacık bir hatun diyebilirim vucudu güzel yüzü güzel seksi gayet iyi, hemde oldukça diyebilirim :) Güzel bir geceydi yeniden görüşeceğiz izmire geldiğimde :)
Geçen ay ankarada deneyimlediğim kızlardan biri Su, gayet hoş alımlı ve güzel bir kyafetle geldi buluşmaya bişeyler yiyip içtikten sonra kendisini otelime götürdüm :) güzel bir sohbeti var önemsiyor dinliyor güzel muhabbet ediyor güler yüzlü bi kız seks için ise seks tarafını merak edenler için şunu diyebilirim gayet iyidi memnun etmeye çalışıyor ve isteyerek yapıyor bu belli oluyor kaçak davranmıyor yada oldu bittiye getirmiyor bu kısım benim için oldukça önemliydi. Güzel bir akşam oldu kendisine yeniden teşekkür ederim.
Güzel kız eski modellerden ankaraya sürekli gidip geliyormuş, birde sanırım alex ile duo yapıyor duo denemedim ama incall var kesinlikle gidilir vucut çok iyi ve çok bakımlı bir hatun. Duo için bakalım para olursa neden olmasın denerim duo yorumlarına baktım gayet iyi. Kiranın tek performansı gayet başarılıydı zaten bir kusur söyleyemem ama duo nasıl olur bilemem bakalım gidebilirsem görücem :)
çok çok iyi bir hatun, sex çok başarılı, sevişme ilgisi, vucudu, güler yüzü karşılaması 4 4'lük diyebilirim.
Tylko dla dorosłych!
Ta witryna zawiera nagość, treści o charakterze jednoznacznie seksualnym i język dla dorosłych. Powinny być dostępne tylko dla osób pełnoletnich w fizycznej lokalizacji, z której uzyskujesz dostęp do witryny. Wchodząc na tę stronę internetową, oświadczasz nam, że jesteś pełnoletni i zgadzasz się z naszymi Warunkami. Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie z tej strony może naruszać prawo stanowe, federalne i/lub zagraniczne. Chociaż Zuzana nie tworzy ani nie produkuje żadnych treści wymienionych w naszych reklamach; wszystkie nasze reklamy muszą być zgodne z naszymi standardami wieku i treści.
Zuzana ma politykę zerowej tolerancji dla pornografii dziecięcej lub nieletnich reklamujących lub korzystających z naszej witryny. Wyrażam zgodę na zgłaszanie wszelkich nielegalnych usług lub działań, które naruszają Warunki użytkowania.
Zgadzam się również zgłosić podejrzenie wykorzystywania nieletnich i/lub handlu ludźmi do odpowiednich władz.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.
öncelikle kız çok uzun boylu ben 1.82 yim kız topuklularla beni geçiyordu benden uzun ve beline kadar saçları var oldukça güzel doggy sırasında bu saçlarını bir sağa bir sola savurdu çekesim geldi fakat kıyamadım çekmek için :D seks sırasında zevk sesleri cıkartıyor bu beni epey ereksiyona soktu fakat gercek mi fake mi anlamadım. Ama kız çok iyi sevişiyor ve seks yapıyor. Merak edenler için sakso ıslak ve kılıf kullanmıyor, toplara kadar iniyor. Ayrıca 1 saat içinde 2 sefere izin verdi.