Χαιρετώ γαμιαδες μου. Μου προτάθηκε από το γραφείο η Βίκυ ,νέο αίμα , τις προάλλες ,τσεκαρα φωτό κτλ και μου φάνηκαν πολύ αληθοφανείς ( που ήταν κιόλας ,) και λέω πάμε να δούμε τι αγώνα θα φτιάξουμε. Έσκασε σπίτι μου χωρίς καθυστέρηση. Πρώτη εντυπωση μια χαρά πολύ κοντά στις φωτό. Ξανθιά με ματαρες , ντυμενη casual με φουστιτσα κοντή, σανδαλακι ωραίο καλοκαιρινό, και μπλουζάκι ξοβυζο. Γενικά περιποιημένη και καθαρή , φτιαγμένο νυχακι κόκκινο και φορούσε ένα υπέροχο άρωμα που σε καυλώνε. Διάθεση μια χαρά , καλά Αγγλικά για Ρωσιδακι και συνεννόηση μια χαρά για όλα τα βασικα. Στα του αγωνα. Φιλάει πολύ παθιαρικα βάζει γλώσσα όλα κομπλέ. Προκαταρκτικά μια χαρά. Χουφτωματα και γλυψιματα παντού χωρίς ενδοιασμούς . Ωραίο φυσικό βυζί με μεγάλη ρώγα και γενικά έχει ένα ωραίο θυληκο σώμα χωρίς υπερβολές. Στα του τσιμπουκιου παίρνει πολύ καλό βαθμό με ντιπθροατ παίξιμο αρχιδιων και γενικά ασχολήθηκε να τον κάνει σκληρό. Την έστησα και εγώ για γλυψιμο στη μουναρα της μια χαρά περιποιημένη και υγρή. Μπήκε το κατάρτι δυνατά και ακολούθησε δυνατό ξέσκισμα για κάνα δεκάλεπτο με δυνατό χύσιμο στην κοιλιά της. Φρεσκαρισματακι και οι δύο και συνεχίσαμε για δεύτερο δυνατό ημίχρονο. Η διάθεση είχε ανέβει και από τους δύο και παίχτηκαν πολλά και διάφορα. Η Βικη εκεί σε ολα. Τρομερό στήσιμο στα τέσσερα και σφυροκόπημα με σφαλιαριτσες στον ωραίο της κωλο. Καυλώνει το μωράκι και ακολουθεί σε όλα χωρίς ναι μεν αλλά. Με καβαλισε για την τελική ευθεία και εκεί τα έδωσε όλα και κατάλαβα ότι έχυσε και αυτή. Τον πέταξα και εγώ έξω και έχυσα όπου βρήκα. Ντουζακι και χαλάρωση για λίγο μέχρι να καληνυχτιστουμε. Η Βικη μάγκες μου είναι ένα ωραίο σκυλι εμφανισιακά, εντυπωσιακη γυναικάρα που ξέρει να σε καυλώνει και να περνάει ωραια και εκείνη αφού γουστάρει το γαμησι. καλα γαμησια σε όλους μαγκιτες μου.
Ραντεβού με την Ζάνα τις προάλλες ,σε πολύ καλή συνεννόηση με το γραφείο έσκασε σπίτι μου στην ώρα της με πολύ καλή διάθεση. Ωραια γυναίκα, με πολύ ωραίες αναλογίες και ντυμένη στην πένα. Συνεννόηση μια χαρά , και ξεκίνησαν τα πρώτα. Φιλιά στην αρχή διστακτικά αλλά μετά όλα έγιναν όπως πρέπει βαθιά και με πάθος. Χουφτωματα παντού, φορούσε και μαύρη δαντέλα που έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Το βυζί είναι το δυνατό της σημείο και γενικά έχει ωραίο σώμα με καμπύλες αλλά πολύ σφιχτό και περιποιημένο. Το εργαλείο το περιποιήθηκε όπως πρέπει, και σε αφήνει να χαϊδεύεις και εσύ παντού. Ωραίο μεγάλο καθαρό ξυρισμένο μουνακι και με λίγη ασχολία είχε γίνει πολύ υγρό. Ακολούθησαν δύο πολλοί καλοί γύροι. Η κοπέλα έχει εμπειρία στο σεξ και φαίνεται αυτό. Έχει πολλή διάθεση,ξέρει πως θα σε καυλώσει ,περνει πρωτοβουλίες, και ακολουθεί σε όλα με ευχαρίστηση. Στα τέσσερα στήνεται υπέροχα , αλλά και όταν ανέβηκε από πάνω μου τα έδωσε όλα. Τελείωσα 2 φορές μια της τα πέταξα στα βυζιά χωρίς δισταγμούς , και τη δεύτερη της τα έδωσα πρόσωπο. Γενικά μάγκες μου δυνατή εμπειρία με την Ζάνα, ευχαριστήθηκα δυνατό σεξ.
Ειχε παει λιγο αργα αλλα ειχα ορεξουλες και σε αψογη συνεννόηση με το γραφειο για διαθεσιμότητα των κοριτσιών ειπα να δοκιμασω την Αντελιγια και απο φωτο αλλα και απο τα σχολια των υπολοίπων. Έρχεται σπιτι μου φουλ κομπλε στην ωρα της, φορωντας ενα κοκκινο σεξι φορεμα με χαμογελο και πολυ καλη διαθεση. Προσωπο γλυκο ,ωραιο μακρυ μαλλί, και ντεκολτέ που υποσχοταν πολλά.Λιγη συνεννόηση στην αρχη μια χαρα, και αρχισαμε τα γλωσσοφιλα και τα χουφτωματα.Παραλληλα βγαλαμε και τα βασικα , μαυρα δαντελωτα εσώρουχα, γουσταρα φουλ, παρα πολυ καλό βυζί (λατρης), και τουμπανο σφιχτο κωλαράκι. Δεν άργησε να τον παρει στο στομα της και να μου δωσει ενα εξαιρετικο τσιμπούκι, απο τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Την ξαπλωσα και ασχοληθηκα αρκετα με τις τρομερες βυζαρες τις και τις καυλωμενες ρωγες της. Με αφησε να ασχοληθω και με το μουνάκι της, ωραιο και μοσχοβολιστο. Γουσταρα φουλ. Μπηκα μεσα της δυνατα και εκεινη να δινει πονο. Πολυ καλο σεξ το νοιώθει και εκεινη , καυλωνει κ ακολουθεί. Χυσιματακι δυνατο στην κοιλια και μπανακι για δευτερο γύρο. Γενικα εγω γουσταρω φουλ 69 και το καναμε σε πολυ εμπειρο βαθμο. Στησιμο στα τέσσερα, κωλος τρομερος και γενικα το εχει ρε παιδι μου. Τη σηκωσα και την πηρα και στα ορθια και εκει εδειξε να γουσταρει φουλ. Τρομερο σεξ με εντάσεις και πάθος. Χυσιμο στις βυζαρες της με απόλυτη ευχαρίστηση. Γενικά παρα πολλη καλη εμπειρία, τα δινει ολα , παθιαρικο σεξ οχι αγγαρεία οπως μερικες, τα απολαμβανει αυτη το απολαμβανεις και εσύ.
Doar pentru Adulți!
Acest site conține nuditate, conținut sexual explicit și limbaj adult . Trebuie accesat numai de persoanele care au vârsta legală în locația fizică de unde accesați site-ul. Prin accesarea acestui site, ne-ați prezentat faptul că sunteți de vârstă legală și sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre. Orice utilizare neautorizată a acestui site poate încălca legea statului, federală și / sau străină. În timp ce Zuzana nu creează și nu produce nici un conținut afișat pe anunțurile noastre; toate anunțurile noastre trebuie să respecte standardele noastre de vârstă și conținut.
Zuzana are o politică de toleranță zero pentru pornografia infantilă sau pentru minorii care publică sau utilizează site-ul nostru. Sunt de acord să raportez orice servicii ilegale sau activități care încalcă Termenii de utilizare.
De asemenea, sunt de acord să raportez autorităților competente exploatarea suspectată a minorilor și / sau a traficului de ființe umane.
Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea accesării acestui site, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre.