Bugün iyi bir hizmet aldım. Rosa gerçekten denilenler kadar var. hizmette sınır yok sakso şahane toplara kadar iniyor, ıslak şekilde yapıyor resmen ipek gibi. Öpüşüyor sevişiyor boyunlara iniyor :) seks sırasında inlemeleri şahane gerçekmi fake mi bilemedim ama epey ereksiyona sokuyor. Güzel bir iki saat yaşattı bana mutlu ayrıldım kendisine yeniden teşekkür ediyorum.
Normalde pek outcallcı değilimdir genel olarak incall ilanları seçerim fakat kızın fotoğraflarını cok beğendiğim için bi delilik yaptım. Bide tabi çok genç bir hatun onunda etkisi var. dün otelime davet ettim saat 22.00 gibi 2 saat görüştük tam zamanında geldi belki 5-10 dk gecikmiş olabilir güzel siyah bir elbise ile geldi öyle baka kaldım kalakaldım. Gerçekten çok güzel bir yüzü vede vucudu var insanı mest edecek güzellikte. Sekse gelecek olursakta herşey 4 4'lüktü. yaşattığı güzel dakikalar için yeninden teşekkür ederim.
kız oldukça iyi vucut, yüz 10 üzerinden 10. Söyleyecek kötü söz yok. sevişmesi seksi fevkalede üstelik analda var. Oldukça temiz ve bakımlı, iç çamaşırları mükemmel beni güzel bir gecelikle karşıladı gitmeden öncede ne renk giyinmemi istersin diye sordu oldukça ilgili işini ciddye alarak yapıyor. Sekstede oldukça istekliydi. Tek sorun biraz park sorunu yaşadım oda çevreyi bilmediğimden biraz geç kaldım otele gitmeye ama sorun etmedi tam 1 saat içeride kaldım.
İzmirde görüştüğüm ikinci kişi ikisinden de çok keyif aldım izmirde gerçekten cok güzel ve cok kibar hatunlar var. Oldukça güler yüzlü konuşmasını bilen takıp kolunuza gezdirebileceğiniz tabi boy takıntınız varsa biraz zor Güzel kızımız oldukça uzun boylu çünkü Allahtan çok uzun topuklu giymemiş yoksa komplekse girerdim :D Güzel bir iki saat yaşattı kendisine teşekkür ediyorum Duo'da yapıyormuş sonradan fark ettim izmire gelince yeniden görüşmeyi düşünüyorum bu sefer duo olur herhalde :)
Fiziği ile yüzüyle ve güzel sesi ile fevkalede diyebilirim Mira için gerçekten bodrum tatilime renk kattı. 2 saat yetmedi diyebilirim kesinlikle bodruma gelirsem yeniden görüşmeyi düşünüyorum umarım izmir veya istanbul taraflarınada gelir. Herşeyi ile 10 üzerinden 10 :)
selen ile geçen hafta cumartesi görüştüm ancak yorum atacak vakit buluyorum. Fiziği ile yüzü ile ve gülüşü ile 10 üzerinden 10 diyebilirim. Oldukça keyifli bir gece geçirdim sayesinde evime davet ettim ve söylediği zamanda geldi kızda bir gram kapris yok sekste oldukça iyidi bj kılıfsız yapıyor merak edenler olursa oldukçada iyi sekste oldukça aktifti birden fazla pozisyon deneyebildim.
dün 1 saat deneyimleme şansım oldu yerinin olduğunu görünce kaçırmayım dedim kız şişli tarafında merkezi bir yerde. seks gayet aktifti vucut denildiği kadar iyi, sakso kılıfsızdı öpüşme dilli merak edenler için gayet iyi sevişiyor kendini kaçırmıyor.
tek kelimeyle mükemmelin ötesinde yok böyle bir güzellik yok böyle bir vucut, böyle kızlar daha çok izmire gelmeli kesinlikle 1 saat görüştüm yetmedi. kız resmen bir afet seks mükemmel ötesiydi ayrıca analda var.
Samo punoletni
Ova veb stranica sadrži golotinje, eksplicitni seksualni sadržaj i jezik za odrasle. Trebalo bi da ga pristupe samo punoletne osobe na fizičkoj lokaciji odakle pristupate sajtu. Pristupanjem ovom veb sajtu, predstavljate nam se da ste punoletni i slažete se sa našim odredbama i uslovima. Svaka neovlaštena upotreba ove stranice može kršiti državni, savezni i / ili strani zakon. Dok Zuzanane stvara niti proizvodi bilo koji sadržaj koji je naveden na našim oglasima; svi naši oglasi moraju biti u skladu sa našim standardima starosti i sadržaja.
Zuzana ima politiku nulte tolerancije za dečiju pornografiju ili maloletnike koji oglašavaju ili koriste našu veb lokaciju. Slažem se da prijavim nezakonite usluge ili aktivnosti koje krše Uslove Korišćenja.
Takođe slažem se da prijavim sumnjivu eksploataciju maloletnika i / ili trgovinu ljudima odgovarajućim vlastima.
Ova stranica koristi kolačiće. Dok pretražujete naš sajt, slažete se sa našom upotrebom kolačića.
güzel kız bugün 1 saat deneyimleme şansım oldu giriş cıkışı rahat bir otelde kalıyor. Anadolu yakasında, kapıyı açtığında siyah tül bi gecelikle karşıladı beni ve topuklu ayakkabılarla mest oldum, konuşması sesi çok hoş, seksi severek yapıyor kaçak davranmıyor kesinlikle 10 gün içinde gitmezse yeniden görüşeceğim bir hatun.