HanΔ±m kΔ±zΔ±mΔ±z avrupa yakasΔ±nda bir dairede kalΔ±yor, hem kendi hemde evi temizdi. Boyu, fotoΔraflarΔ± doΔru... hatta bana fotoΔraflarda daha kΓΌΓ§ΓΌk gΓΆrΓΌndΓΌ, gerΓ§ekte kΔ±sa ve zayΔ±f bir kΔ±z zannettim, deΔilmiΕ. VΓΌcudu gayet doΔal ve alΔ±mlΔ± , klasik rus iΕte beyaz ten , sarΔ±ΕΔ±n, renkli gΓΆzler filan bir sΓΌrΓΌ erkek aΕΔ±k olur bu kΔ±za.. sexte oldukΓ§a iyi ben 30 dakika kaldΔ±m ama uzun sΓΌre kalmak isterseniz aceleci deΔil, sanΔ±rΔ±m Γ§ok kalmayacak ve bir daha gelip gelmeyeceΔini kendide bilmiyor, iyi eΔlenceler genΓ§lik
Mrrrr π± Waiting you my dear β€οΈβ€οΈβ€οΈ
HanΔ±m.kΔ±zΔ±mΔ±z avrupada gΓΌzel bir dairede kalΔ±yor, evi gayet temizdi kendiside temizdi. Boyu uzun, fotoΔraflar tamamen gerΓ§ek. BalΔ±ketli bur hatun, ama bence kΔ±vamΔ±nda Γ§ΓΌnkΓΌ bu boya hafif dolgun vΓΌcut daha Γ§ok yakΔ±ΕΔ±yor bence, sΓΌperslim tv mankenlerini oldum olasΔ± hiΓ§ sevmem. OldukΓ§a konuΕkan hoΕsohbet bir kiΕiliΔi var. Ben tabiki klasik olarak bana davranΔ±ΕlarΔ±na dikkat ettim, adabΔ± oturmayΔ± kalkmayΔ± biliyor. GΓΌzel bir karakteri var bence bu Γ§ok daha ΓΆnemli. Blowjob yapmadΔ± Γ§okta ΓΆnemsemedim, ama ΓΆnseviΕmeyi oldukΓ§a uzun tuttum hiΓ§ durdurmadΔ±. Benim tabanca biraz geΓ§ ateΕ aldΔ±, onada hiΓ§ ses Γ§Δ±karmadΔ±, baΕka biri olsa kalkar giderdi. SonuΓ§ta ben keyifli zaman geΓ§irdim,umarΔ±m sizede nasip olur
GΓΌzel bir anΔ±mΔ±z vardΔ±r ve tekrar hatΔ±rlatmak isteriz kendimize, bu yΓΌzden o gΓΌzel anΔ±larΔ± bize yaΕatanlarΔ± tekrar gΓΆrmek, tekrar hissetmek isteriz. AslΔ±nda aynΔ± Εeyleri tekrar yaΕayamayΔ±z ama benzerleride olsun yeterlidir. SonuΓ§ta insan insana muhtaΓ§. Ama yaΕadΔ±ΔΔ±mΔ±z sΓΌrece hiΓ§ unutamayacaΔΔ±mΔ±z anΔ±larΔ±mΔ±z olur bazen, ben iΕte bΓΆyle hissediyorum bu kΔ±zΔ±n yanΔ±nda. Her defasΔ±nda ilk hatΔ±ram bu kez yaΕadΔ±klarΔ±m gibi ,bir ΓΆncekini unutturuyor bana. Belkide cennet bΓΆyle bir yerdir diyorum kendime, ΓΆldΓΌkten sonra dΓΌnyadaki en gΓΌzel anΔ±larΔ±mΔ±zΔ± tekrar tekrar yaΕΔ±yoruzdur. Bana gΓΌzel anΔ±lar bΔ±raktΔ±ΔΔ± ve yaΕattΔ±ΔΔ± iΓ§in kristinaya teΕekkΓΌr ederim.
KΔ±zla bugΓΌn buluΕtuk, resimler gerΓ§ek, uzun boylu sarΔ±ΕΔ±n yeΕil gΓΆzlΓΌ klasik paket halinde rus kΔ±zΔ±. Biraz gecikti ve normal deΔil derin ΓΆpΓΌΕmek istersen extra dedi ama kΔ±z ben ΓΆperken hiΓ§ dur yapma filan demedi, yani kΔ±z ΓΆpΓΌΕΓΌyor. Blowjob yapmadΔ±, bende yap diye Δ±srar etmedim. Ben ona oral yaptΔ±m yine durdurmadi. Ama Γ§ok nazik kibar bir kΔ±z, gΓΌlΓΌmsemesi ve sohbeti gayet gΓΌzeldi. Ben gelmekte zorlandΔ±m ama hiΓ§ acele et Γ§abuk ol filan demedi gayet sabΔ±rlΔ±ydΔ±. GΓΆΔΓΌsler kΓΌΓ§ΓΌk ele gelmiyor ama doΔal. SeviΕirken Γ§ok pasif herΕeyi size bΔ±rakΔ±yor ama aceleci deΔil. Bence uzun sΓΌre 1-2 saate gitmek lazΔ±m. Uzun boylu doΔal rus kΔ±zΔ± sevenler kaΓ§Δ±rmasΔ±n.
Beyler bu ajansa 2. GidiΕim. 1 gidiΕimde de memnun kalmΔ±ΕtΔ±m ama bu kadar deΔil. Bu kΔ±zla ilk tecrΓΌbem oldu ama Γ§ok geΓ§ kalmΔ±ΕΔ±m. Malum e5 kenarΔ± hotele gittim bekliyorum hatun beni karΕΔ±laΕΔ±nca karanlΔ±kta galiba bu o deΔil dedim. Ama asansΓΆrde yΓΌzΓΌnΓΌ gΓΆrΓΌnce anladΔ±m gidince gΓΆrΓΌΕeceΔiniz kΔ±z budur. Fotolarda daha genΓ§ gΓΆsteriyor 3-5 yaΕ daha ΓΌzerine ekleyin. Boyu doΔru 1.80 yaklaΕΔ±k. ΓpΓΌΕme yapΔ±yor ,blowjob top moplu , 69 da yaptΔ±k farklΔ± pozisyonlarda denedik ama geΓ§ gelmek iΓ§in kendimi zorlasamda dayanamadΔ±m. KadΔ±nΔ±n inanΔ±lmaz bir vΓΌcudu var. genΓ§ kΔ±zlara taΕ Γ§Δ±kartΔ±r. GΓΆΔΓΌsleri anlamadΔ±m ama silikonlu olsa doΔalda olsa bu vΓΌcuda bu GΓΆΔΓΌsler lazΔ±m diyeceksiniz. VΓΌcudun geri kalanΔ± zaten cennetten huri Δ±smarlasanΔ±z bΓΆylesi gelmez ama Γ§ok kalmayacakmΔ±s haberiniz olsun.
HanΔ±m kΔ±zΔ±mΔ±z Avrupa'da bir apartta kalΔ±yor evi temizdi kendide temizdi, boy doΔru , vΓΌcut slim, gΓΆΔΓΌsleri kΓΌΓ§ΓΌk ele gelmiyor ama doΔal, ΓΆn seviΕmeyi elbiselelerimiz ΓΌzerimizde kapΔ±dan girer girmez baΕladΔ±k ΓΆpΓΌΕme dilli dudaklΔ±, resmen nefes nefese kalΔ±yor hatun, blowjob gayet iyi toplara inmedi ama ben sorun etmedim Γ§ΓΌnkΓΌ Γ§ok istekli seviΕiyor. FarklΔ± pozisyonlarda denedik ve ingilizceside oldukΓ§a iyi bence uzun boylu ince manken vΓΌcutlu sevenler kaΓ§Δ±rmamalΔ± sanΔ±rΔ±m 2 hafta daha burada...
Ben bugΓΌnΓΌ kΔ±zla 30 dakikalΔ±k tek seferlik gΓΆrΓΌΕme yaptΔ±m. Evine Asya tarafΔ±nda, oldukΓ§a temiz bir daire idi. Evin iΓ§i gibi hanΔ±m kΔ±zΔ±mΔ±za son derece temizdi. FotoΔraflarda oynama yok bence tam olarak bu kΔ±z. sex ΓΆncesi birkaΓ§kez sizinkini steril hale getiriyor farklΔ± Εekilde. Blowjob kondomsuz yapΔ±yor ama Γ§ok pasif bir Εekilde. HΔ±zlΔ±ca yataΔa geΓ§iyorsunuz. ArdΔ±ndan ΓΆpΓΌΕme yok denecek kadar az. DudaΔiniza bir buse kondurup hemen Γ§eviriyor kafasΔ±nΔ±. Sex sΔ±rasΔ±nda farklΔ± pozisyonlar denedi aceleye getirmedi. Ama blowjob ve ΓΆpΓΌΕme konusunda Γ§ok daha iyilerini gΓΆrmΓΌΕtΓΌm. 30 dakika olsa bile. Ama eΔer 1 saatliΔine giderseniz tavrΔ± deΔiΕir daha iyi muamele edermi onu bilmiyorum. Gidip denemeniz lazΔ±m.
Bence Γ§ok tatlΔ± bir kΔ±z. Ben gittiΔimde bir apartmanda kalΔ±yordu buda bir artΔ±. Γok konuΕkan gΓΌleryΓΌzlΓΌ aktif seviΕen, isteΔinize gΓΆre ayak uyduran bir kΔ±z , fotoΔraflarda azda olsa oynama var , ama bence memnun kalacaksΔ±nΔ±z, Εahsen bu rus kΔ±zlarΔ±n sempatik gΓΌleryΓΌzlΓΌ sevecen olmalarΔ± bile beni azdΔ±rmaya yetiyor. Δ°yiki avrupaya gidemiyorlar , biz bu kalitede kΔ±zlarΔ± bulamazdik. Belki dubaide yada katar mΔ±sΔ±rda filan bulursunuz ama bence o da zor.
Thank you darling!!!! Your dick the best!
Bence iyi bir vΓΌcuda sahip oldukΓ§a uzun boylu , gΓΆΔΓΌsleri dΔ±ΕΔ±nda kalΓ§alar ve dudaklarda iΕlem gΓΆrmΓΌΕ sanki. Ama fotoΔraflar gerΓ§ek zaten gΓΆΔΓΌslerin silikon olduΔunu kendisi yazmΔ±Ε. Ben her zaman olduΔu gibi bana davranΔ±ΕlarΔ± ve gΓΌlΓΌmsemesi sohbetine odaklandΔ±m Γ§ok tatlΔ± bir kΔ±z, sohbeti Γ§ok gΓΆnΓΌlden yapΔ±yor. TΓΌrkΓ§e yok sayΔ±lΔ±r. Εahsen ben beΔendim tavsiyede ederim
Beyler kΔ±z Γ§ok gΓΌzel, yumuΕacΔ±k sΓΌt gibi bembeyaz bir teni var.28 yaΕΔ±ndayΔ±m dedi ama daha genΓ§ fotoΔraflardan daha gΓΌzel gΓΆrΓΌnΓΌyor. YemyeΕil gΓΆzlerinde kaybolursunuz. Boyu Γ§ok uzun deΔil ama yatakta telafi ediyor. Fotolarda kemikli gibi gΓΆrΓΌnΓΌyor ama daha zarif yΓΌz ve vΓΌcut hatlarΔ± var. Pek Γ§ok kez yavaΕ ol yavaΕ ol diye beni uyardΔ±, malum boΕalda defol git diyen kΔ±zlarda var bu onlardan deΔil. Benim en beΔendiΔim tarafΔ± davranΔ±ΕlarΔ± oldu. Γok efendi Γ§ok kibar. Sohbetiyle kadife sesiyle sizi daha fazla tahrik ediyor. Belkide en gΓΌzel ve sizi en mutlu edecek anΔ±larΔ±nΔ±zΔ± henΓΌz yaΕamadΔ±nΔ±z. Bu Δ·Δ±zla yaΕayacaklarΔ±nΔ±zdan sonra fikriniz deΔiΕecek bence.
We had met in athens in last summer in athens, for 20 minutes, and one shot, her heights, and photos True, maybe a little photoshop but that is the girl I had met. And she might not be correct choice the persons who likes thinny-tiny girl.She is very smiling and friendly faces, talkative girl. And She was clean , her body and room, in my meeting. Blowjob was just a kissing top of your dick and it will last a few seconds, she is not allowing different positions and fourplays, you have to be quick in your job, kissing is not being allowed as well.