Herkese Merhaba Yine bir iΕ seyahati ve muhteΕem bir 2 saat GΓΌzel hatunumuz Anna uzun zamandΔ±r TΓΌrkiyede zaman zaman ajanslarla farklΔ± isimlerle burada oldu. Εuan baΔΔ±msΔ±z gΓΆrΓΌΕme yapΔ±yor. Hatun BostancΔ± yeΕilli otelde kalΔ±yor, fakat her zamanki gibi kendi odamda gΓΆrΓΌΕmek iΓ§in davet ettim. Otelin ΓΆnΓΌnden kendim aldΔ±m. Otoparktan direk odamΔ±za Γ§Δ±ktΔ±k. Resimlerde ne gΓΆrΓΌyorsanΔ±z o hiΓ§ bir sΓΌprizle karΕΔ±laΕmazsΔ±nΔ±z. Hatunun herΕeyi orjinal ahh o gΓΆΔΓΌsler ahh. Beni benden aldΔ±, tertemiz bir hatun. Ama Bj bu iΕin kraliΓ§esi oldu benim iΓ§in ben bΓΆyle bir Bj hatΔ±rlamΔ±yorum. O dilini o kadar gΓΌzel kullanΔ±yorki sizi kendinizden geΓ§irecek cinsten. Sexten kendiside zevk aldΔ±ΔΔ± Γ§ok belli ve bunu size Γ§ok gΓΌzel yansΔ±tΔ±yor. YapmacΔ±k hiΓ§ bir an gΓΆrmedim. Hatunumuz TΓΌrkΓ§e biliyor ve Γ§ok konuΕkan yanΔ±nda saatler nasΔ±l geΓ§iyor anlamΔ±yorsun. Bir sefer ne saatine nede telefonuna bakmadΔ±. Bj: 10/100 Sex : 10/10 Temizlik : 10/10 Bana yaΕattΔ±ΔΔ±n gΓΌzel 2 saat iΓ§in Γ§ok teΕekkΓΌr ederim.π
Herkese Merhaba Yine gΓΌzel bir Δ°stanbul seyahatinde, kendime verdiΔim en gΓΌzel doΔum gΓΌnΓΌ hediyemden bahsedeyim. GΓΌzel hatunumuz taksim yeΕilli otelde kalΔ±yor, fakat ben alΔ±ΕkanlΔ±ktan dolayΔ± E5 kenarΔ± parislerin otelinde davet ettim kendisini, tam trafik saati olmasΔ±na raΔmen bizi kΔ±rmadΔ± ve 1,5 saat sΓΌrmesine raΔmen geldi, bunun iΓ§in ayrΔ± teΕekkΓΌr ediyorum kendisine. Alina yΔ± arkadaΕΔ±mla birlikte grup sex yapmak iΓ§in davet ettik. En sevdiΔi Εey olduΔunu sΓΆyledi ( GerΓ§ekten de ΓΆyle ) Otelin kapΔ±sΔ±nda karΕΔ±layΔ±p odaya geΓ§tiΔimiz anda o muhteΕem enerjisi ( ΓΆlΓΌyΓΌ diriltir dedikleri hatunlardan ) bizi bizden aldΔ±. Boyu posu, yΓΌz gΓΌzelliΔi, fiziΔi, teni, konuΕmasΔ± herΕeyi muhteΕem. ArkadaΕΔ±mla bunca yΔ±l Γ§ok kez grup sex yapmamΔ±za raΔmen, Alina bize unutamΔ±yacaΔΔ±mΔ±z bir 2 saat yaΕattΔ±. Enerjisi, sevencenliΔi ve sex sΔ±rasΔ±nda sΔ±nΔ±rsΔ±z olmasΔ± hep ama hep istekli olmasΔ± muhteΕem. HayatΔ±m da ilk defa bir hatunun canlΔ± olarak squrit yaΕadΔ±ΔΔ±nΔ± gΓΆrdΓΌm. Yan odalardan birileri bizi duyduysa kesinlikle duyduklarΔ±nΔ± dΓΌΕΓΌnΓΌyorum Γ§ΓΌnkΓΌ muhteΕem bir orgazm yaΕadΔ±. Resimlerde ne gΓΆrΓΌyorsanΔ±z hatun ondan daha gΓΌzel ve sexi. HiΓ§ bir sΓΌpriz ile karΕΔ±laΕmazsΔ±nΔ±z. Bir sonraki randevuyu 4 lΓΌ yapacaΔΔ±z bize Hilarysweet de katΔ±lacak. GΓΌzellik : 10/10 Seksilik :10/10 Δ°letiΕim sohbet : 10/100 ( yΓΌz ) BJ : 10/100 ( yΓΌz ) Sex : 10/100 ( yorulmak bilmedi ) Anal : 10/10 ΓpΓΌΕme : 10/10 ( dudaklarΔ±nΔ±n tadΔ± hala bende ) BakΔ±m : 10/10 Temizlik : 10/10 Unutulmaz bir doΔum gΓΌnΓΌ yaΕattΔ±ΔΔ±n iΓ§in Γ§ok teΕekkΓΌr ederim ALΔ°NA
Thank you so much! ππβ€οΈπ₯°ππ₯°. Miss youβ¦π₯Ήβ€οΈπ€
Herkese Merhaba Ahh Alina ahh soΔuk iklimin ( sibiryalΔ± ) baΔrΔ±ndan kopup gelmiΕ sΔ±cak insan. E5 kenarΔ± otelimde kalΔ±rken saat 22:30 civarΔ± Εeytan dΓΌrttΓΌ dedim birini Γ§aΔΔ±rayΔ±m. DΓΆnmeden gΓΌzel bir gece geΓ§ireyim dedim. KozyataΔΔ± kΔ±smΔ±ndaki tΓΌm kΔ±zlara yazdΔ±m neredeyse tabi saat geΓ§ olduΔu iΓ§in hepsinin planΔ± var. Dedim baΕka ilΓ§elere bakayΔ±m olmadΔ± otele gelir. Δ°stanbul geneli aratma yaptΔ±m. Alina yΔ± gΓΆrdΓΌm ama bΓΆlgesi yazmadΔ±ΔΔ± iΓ§in nerede olduΔunu bilmiyorum. Bir yandan da sanki asansΓΆrde karΕΔ±laΕtΔ±m diye dΓΌΕΓΌnΓΌyorum. Otelde kaldΔ±ΔΔ±nΔ±z zaman kΔ±zlarΔ±n bir Γ§oΔu ile karΕΔ±laΕma ΕansΔ±nΔ±z oluyor Γ§ok olunca da unatabiliryorsunuz. Bir yazayΔ±m dedim belki yakΔ±n bir oteldedir. YazdΔ±m saΔolsun 2 dk iΓ§inde cevap verdi birde ne gΓΆreyim kΔ±z yan odamda kalΔ±yormuΕ. Δ°kimizde Εoka girdik. Bana bir programΔ±nΔ±n olduΔunu ama gelecek 10 dk geciktiΔini sΓΆyledi ona bir yazayΔ±m eΔer gelmeyecekse sana gelirim dedi. Δ°Γ§imdem dedim bu iΕ yatar. 2 Dk sonra bana mesaj attΔ± nasΔ±l kΔ±yafetle gelmemi istersin diye, bende sen bana giyinik deΔil Γ§Δ±plak lazΔ±msΔ±n dedim. 1 Dk sonra kapΔ±m Γ§aldΔ±. ΓΔ±tΔ± pΔ±tΔ± fotolarda gΓΆrdΓΌΔΓΌnΓΌz hatun karΕΔ±mda. Δ°letiΕimi Γ§ok iyi ingilizcesi Γ§ok iyi. GΓΆΔΓΌslerinde ameliyat izi var ama silicon deΔil sanΔ±rΔ±m gΓΆΔΓΌs kΓΌΓ§ΓΌltme ameliyatΔ± olmuΕ. Γok da yakΔ±ΕmΔ±Ε. Minyon ne Γ§ok zayΔ±f ne kilolu tam bir balΔ±k etli hatun. ΓΔ±lgΔ±n gecemiz baΕladΔ±. Tertemiz kokuyor ( ben bu slav Δ±rkΔ±nda zaten ter veya baΕka birΕey kokan hatun gΓΆrmedim) Biraz Γ§Δ±ldΔ±rttΔ±m kendisini boΕaltana kadar yaladΔ±m. Neredeyse iΓ§ine girmem iΓ§in yalvaracak duruma geldi. Δ°nanΔ±lmaz dar bir hatun bu ara. Zannedersin ki anal yapΔ±yorsuz. ΓpΓΌΕme : 10/10 Bj : 10/9 Sex 10/10 Temizlik : 10/10 Alina Γ§ok teΕekkΓΌr ederim yaΕattΔ±ΔΔ±n gΓΌzel 1 saat iΓ§in.
Dear,thank you so much for good wordsππ»β€οΈI will be glad to see you againπ
Herkese Merhaba Δ°stanbul a gelmeden 1 gΓΌn ΓΆnce kendisini sitede gΓΆrdΓΌm ve direk yazdΔ±m. YarΔ±n istanbul a geliyorum ve seni istiyorum diye. Sanki daha ΓΆnce defalarca gΓΆrΓΌΕΓΌmΓΌz gibi bir his uyandΔ± benimde onunda. Otele girdiΔim gibi yazdΔ±m ve odama davet ettim. HiΓ§ birΕey sΓΆylemeden direk odama geldi. KapΔ±yΔ± aΓ§tΔ±ΔΔ±mda karΕΔ±mda sevgilisi iΓ§in hazΔ±rlanmΔ±Ε uzun boylu Γ§ok gΓΌzel ve doΔal bir hatunla karΕΔ±laΕtΔ±m. Δ°Γ§eri girer girmez ΓΆpΓΌΕmeye baΕladΔ±k 10 yΔ±llΔ±k sevgili gibi. BirΕeyler ikram ettikten sonra duΕ iΓ§in mΓΌsade istedim. DΓΆndΓΌΔΓΌmde o pΓΌrΓΌzsΓΌz ve tertemiz hatun yatakta uzanmΔ±Ε Γ§ok davetkar bir Εekilde ben bekliyordu. Ben yataΔa geΓ§ince o masum hatun bir vahΕi kediye dΓΆΓΌnΓΌΕtΓΌ ve yaklaΕΔ±k 30 dakika sadece seviΕtik. SonrasΔ±nda muhteΕem Bj baΕladΔ±. Bj yaparken gΓΆzlerinize bakan hatunlar beni daha Γ§ok azdΔ±rΔ±r ve KARINA bunu Γ§ok gΓΌzel yapΔ±yor. Ben boΕalΔ±caΔΔ±m sΔ±ra deep yapmaya baΕladΔ± ve aΔzΔ±na boΕalmaya baΕladΔ±m dedim her halde tΓΌkΓΌrΓΌr birde ne gΓΆreyim hepsini son damlasΔ±na kadar yuttu hemde vakumlaya vakumlaya 5 dk kendime gelemedim. Hatta bΔ±raktΔ±ktan sonra son damla geldiΔini gΓΆrdΓΌ ve tekrar vakumladΔ±. Bir sohbet ettik sonrasΔ±nda, tekrar beni hareketlendirmeye baΕladΔ±. MuhteΕem bir gΓΆtΓΌ var ve dayanΔ±lmaz bir manzara ( keΕke anal yapsa) yatakta hiΓ§ bir pozisyona hayΔ±r demiyor ve Γ§ok istekli. YaΕattΔ±ΔΔ±n 1 saat iΓ§in Γ§ok teΕekkΓΌr ederim. ΓpΓΌΕme : 10/10 Bj : 10/100 ( yΓΌz arkadaΕlar yanlΔ±Ε yazmadΔ±m) Sex : 10/100 Temizlik : 10/10
Thank you dearπ₯°π₯° see you again
Herkese Merhaba Bu gΓΌzelliΔi arkadaΕΔ±mla birlikte grup yapmak iΓ§in Γ§aΔΔ±rdΔ±k. ( Anal olmayacaΔΔ±nΔ± en baΕΔ±nda belirtti) bu Εekilde kabul ettik. Otelde kaldΔ±ΔΔ±m iΓ§in direk odamΔ±za geldi. HayatΔ±nda ilk defa grup yapΔ±yormuΕ. Odaya geldiΔinde ΓΌrkekliΔinden Γ§ok belli oluyordu. Hatun resimlerde ne gΓΆrΓΌyorsanΔ±z o, muhteΕem bir fiziΔi var ( bu gΓΆrecelidir ) dilli tΓΌkΓΌrΓΌklΓΌ deep bir bj yapΔ±yor. Sex konusunda Γ§ok aktif ve hiΓ§ bir pozisyona hayΔ±r demiyor. ΓpΓΌΕme : 10/10 BJ : 10/10 Sex : 10/10 Tekrar gidilirmi ben istanbulda olsam tekrar gΓΆrΓΌΕΓΌrΓΌm hatunla YaΕattΔ±ΔΔ± muhteΕem 1 saat iΓ§in Γ§ok teΕekkΓΌr ederiz.
β€οΈ
Merhaba ArkadaΕlar; Δ°Εim gereΔi sΓΌrekli Δ°stanbul a seyahat ediyorum. Otelde konakladΔ±ΔΔ±m iΓ§in genelli gΓΌzel hatunlarΔ±n olduΔu KozyataΔΔ± E5 kenarΔ±ndaki oteli tercih ederim. Hatunun odaya geliΕi sΔ±kΔ±ntΔ± olmasΔ±n diye kendi odamda gΓΆrΓΌΕmeyi tercih ediyorum. Deplasman bende kalp Γ§arpΔ±ntΔ±sΔ± yapΔ±yor. Normalde yorumlarΔ± okuyorum, ve hatunlarla gΓΆrΓΌΕme yapΔ±yorum. Yorum yapmaya Γ§ok fazla fΔ±rsatΔ±m olmadΔ±, yorum yapan arkadaΕlardan da tekrar ΓΆzΓΌr dilerim. Gelelim esas konumuza bana yorum yaptΔ±racak kadar gΓΌzel hatuna. Hatun resimlerde ne gΓΆrΓΌyorsanΔ±z o fazlasΔ± var eksiΔi yok, resimlerden daha gΓΌzel. Tertermiz bir hatun. KapΔ±dan iΓ§eri ilk ΓΆnce bir kedi gibi girdi, ben duΕa girip Γ§Δ±ktΔ±ktan sonra pΓΌrΓΌzsΓΌz ve bembeyaz tenli bir diΕi bir panter ile karΕΔ±laΕtΔ±m. Ben hayatΔ±mda bu kadar istekli ve Δ±slak bir oral yapan hatun gΓΆrmedim. Sexi para iΓ§in deΔil gerΓ§ekten zevk iΓ§in yapΔ±yor. Ya bizim elektiriΔimiz tuttu yada hatun sΓΌrekli bΓΆyle. Blowjob: 10/100 Δ±slak ve toplara kadar iΕtahla yalΔ±yor. Sex : 10/10 Δ°letiΕim : 10/10 Γ§ok cana yakΔ±n ve konuΕkan. YarΔ±n bir seyahatim daha var Εimdiden randevu aldΔ±m. Biraz uzun oldu kusura bakmayΔ±n artΔ±k.
Dear thank you very much for your appreciation β€οΈ see you tomorrow, but i dont have silicone breasts))))))