Bu hanım ablamızla gƶrüÅemedim çünkü İstanbul'a gelmiyor. Buradan ajansa sesleniyorum. Linda'yı İstanbul'a da gƶnderin lütfen. Umarım dikkate alırsınız da biz de Linda'yı ziyaret edebiliriz.
Tarihi salladım. Buradaki yorumlara bakarak beklentiyi yüksek tuttum. Resimdekinin aynısı sayılır. TürkƧe de biliyor, anlaÅma problemi yok, otel de Taksim'de bilmediÄim deÄiÅik bir oteldi. GiriŠçıkıŠbaya rahat. Neyse kız biraz isteksizdi. 20 dakika sonra zaman bitti dedi. CIM iƧin extra para istedi. BoÅalana kadar bile beklemedi. Ajansa durumu sƶyledim. Ćok ÅaÅırdı, sakın para vermeseydin extra deÄil falan dedi. Ćok ƶzür diledi. SonuƧ olarak buradaki ilk berbat deneyimim oldu. Belki gününde deÄildi, bilemedim.
zaten herkes sƶylemiÅ de ben de yazayım. son fotolarına gƶre hafif photoshoplu. boyu 160-162 falandır. servisler acayip iyi. eli dursa aÄzı, aÄzı dursa eli durmuyo:) servis isteyen gitsin derim. kıyafet seƧeneÄi de mevcut. otel sıkıntısız. bu ajansla da 3 4 kere alıÅveriÅte bulundum, kibar,sıkıntısız Åimdilik. onlara ve vanessa'ya teÅekkürü borƧ bilirim. To sum up in English; Thanks to Vanessa for great service and hospitality. And thanks to pride agency for quick meeting .
Ajans'la iletiÅim hızlı,rahat. Kıyafet isteÄim vardı, foto gƶnderip bu mu olsun bu mu gibi yƶnlendirme yaptı artı puan. Kız resimdekinin aynısı, o yüzden sürpriz yok. Dt yapamıyor, onun haricinde servisleri bence iyi. İletiÅim olarak biraz ingilizce biliyor ama pek konuÅmak istemiyor, utangaƧ birisi. Ama sorunca cevap veriyor.Gülümsüyor genelde,somurtkan bi tip deÄil. Havalara uƧurmadı ama en azından bir kere denemek gerekli diye düÅünüyorum. Ayrıca otel en rahat olanlarından ama bana giriÅte hayırdır niye geldiniz gibi ufak bir sorgulama yaptılar.
Otel taksimde sorunsuz olanlardan .Kız resimdeki hafif photoshop var. Kıyafet isteÄim yerine getirildi. İngilizcesi pek iyi deÄil o yüzden Ƨok konuÅmak istemiyor. yatakta aktif , dt'de baya baÅarılı. baya ses Ƨıkarıyo, ona ÅaÅırdım biraz :) SonuƧ olarak tavsiye ederim
Kız beni güzel bir kıyafetle karÅıladı, elleriyle soydu , duÅa gƶnderdi, girdim Ƨıktım , daha da güzel bir kıyafetle beni bekliyordu. Ćıkarken de elleriyle giydirdi . Sırf bunlar bile gitmek iƧin sebep. Boyu 180 falan rahat vardır. Manken gibi ince deÄil , kalın da deÄil , memintolar da B vardır sanırım. Onu yapma bunu yapma of puf da yok. İngilizcesi sular seller gibi deÄil ama orta Åekerli , iletiÅim de pek problem olmuyor. Bir daha gitmeyi düÅünebileceÄim kızlardan . Bir not da ajans iƧin , bir kaƧ baÅka kız iƧin de yazıÅtık daha ƶnce denk gelmedi ,o kızlara gidemedim. Hem hızlı hem nazik . Bazı ajanslar gibi insanı sinirden Ƨatlatmıyor.
geƧen geldiÄinde gƶrüÅmüÅtüm. güzel bir kıyafetle karÅılamıÅtı beni. TuÄba ekinci'yi andırıyo yüzü, hafif balık etli. korseyle telafi ediyor. konuÅkan neÅeli birisi. biraz da benim isteÄimle uzun bir bj yaptı ve sonunda vakumlayıp yuttu. tekniÄi oldukƧa baÅarılı. bir daha gider miyim , Åu ana kadar kimseye iki kere gitmedim Vera'ya da gitmem muhtemelen ama bir kere denenmesini tavsiye ederim. Pozitif bir frekans yakalanma ihtimali yüksek birisi ,müdavimi olabilirsiniz.
Resimler photoshop'lu ama canlı hali daha güzel. Photoshop iyi yapılmamıŠbence. Boyu , kilosu gerƧek. Vücudu Ƨok güzel, sarkma ,kokma vs yok. Beni Ƨok güzel bir kıyafetle karÅıladı. Yatakta da genel olarak ne istersem yaptı , hayır olmaz dediÄi bir Åey olmadı. Cim - cif denemedim , o yüzden bir Åey diyemeyeceÄim. Ćok sertliÄi sevmiyor. Kontrollü sertliÄe izin var. Anal sex'de de gayet baÅarılı. Süreyi tamamen sizi mutlu etmek iƧin kullanıyor. Otel sorunsuz , 5 yıldızlı bir otel. Odada havlu mevcuttu. Nicole'un İngilizcesi üst düzeyde. ĆoÄumuzdan iyi durumda ingilizcesi var , ek olarak bir kaƧ dil daha biliyor. İletiÅimde problem yaÅamazsınız. Ajans/ Peter da kibar , yardımsever birisi. SonuƧ olarak geyÅa gibi kız, tavsiye ederim. A few words in English. Great body , nice service from Nicole. Highly recommended. Agent Peter was helpful . Thanks Nicole and Peter.
Ćncelikle kız resimdeki kız, amatƶr fotoda eklemiÅ ki aynısı zaten, herhangi bir sürpriz yok. boyu 174 ,175 civarıdır diye tahmin ediyorum, kilosu da 50falandır herhalde , manken gibi vücudu var. DıÅarda gƶrsek dibimiz düÅer. Bir kıyafet isteÄim vardı onu yerine getirmiÅ, kırmamıŠsaolsun, buradan da artı puan . Memeler güzel , avuƧ iƧi boyunda, kalƧa taÅ gibi, en Ƨok hoÅuma giden yeri bu oldu. Kız yatakta aktif sizi mutlu etmeye ƧalıÅıyor, herhangi bir of puf duymadım. İŠbitti duÅtan Ƨıktım , baktım dans ediyor , neÅeli de birisi. Otel sorunsuz oda temiz , havlu falan da temiz bulunuyordu. Benim iƧin tek negatif diyeceÄim yanı ƶpüÅmeye pek yanaÅmaması. Benim iƧin Ƨok da sorun deÄil ama Åeffaflık adına burada belirtmek istedim.Gitmeyi düÅününlerin bilgilerine. Ćzet olarak ben oldukƧa memnun kaldım, her zaman denk gelmeyecek güzellikte bir vücudu var kendisinin. Kolay kolay ikinci kez gitmeyi düÅünmem bir kıza ama gitmeden ƶnce Rita'yı belki bir kere daha ziyaret edebilirim.
EÄer uzun boylu kızlardan hoÅlanıyorsanız tavsiye ederim . Kendisi 180-182 rahat vardır, bir de topukluyu giyerek karÅıladı beni ki aramızda uƧurum oldu.Vücudu resimde gƶründüÄü gibi , hafif photoshopla parlatma var sadece. Kız güleryüzlü yaparım dediÄi her Åeyi yapıyor ,servislerde sıkıntı yok . İŠbittikten sonra geldi omuzuma yattı ƶyle 10 dakika. Muhabbet ettik biraz , ƶÄrenciymiÅ , ben inandım İngilizcesi iyiydi baya. SonuƧ olarak benim gibi kısa birisi iƧin farklı bir deneyimdi, eÄer uzun kızları seviyorsanız tavsiye ederim.
Visit Istanbul please.