Güzel bir hatun fotoğraflar %100 original diyebilirim. filtre filan da yok ne görüyorsanız o kızın dudakları çok güzel silikon mu dedim değil diyor ama bilemedim originali öyleyse bilemiycem artık fakat öpüşürken sevişirken ve bj de kendinden geçtim bu dudaklar sayesinde :) Fotoğraflardan bi kaç tık daha iyi diyebilirim eğlenceli, güler yüzlü biri, çok keyif aldım güzel bir 2 saat geçirdim diyebilirim.
Servisler güzel arkadaşlar bazı olumsuz yorumlar gördüm çelişkiye düşmüştüm ama iyi ki gitmişim diyorum. BJ kılçıksız ıslak ve vakumlu biraz kısa tutmaya kalkmıştı ama rica ettim 30 dk bj yaptı resmen kız bana. Pozisyon çeşitliliği bol önce misyoner sevişme, sonra doggy ve sonra kaşık ile bitirdik. Sevişmesi güzel vucudu güzel gözler yüz bir afet zaten. çok güzel bir kız kristina yeniden gider miyim? ben gidene kadar gitmemiş olursa evet.
Elfin ile 3 saat görüştüm beraber bir rakı keyfi yaptık sonrada o kafa ile otelimize gittik herşey çok güzeldi diye bilirim muhabbeti güzel kendi güzel vucudu güzel daha ne olsun fotoğraflarda ne görüyorsanız o yüzü çok daha güzel diyebilirim sadece. Seks ise çok iyidi :) bj kondomsuz, doggyde sunduğu manzara mükemmel daha ne olsun up uzun saçları var :)
Servisler güzel arkadaşlar bazı olumsuz yorumlar gördüm çelişkiye düşmüştüm ama iyi ki gitmişim diyorum.
izmir'in en iyisi geri dönmüşşşş :) acil izmire gelmem lazım :) Daha iyisi yok diyebilirim. Kızda herşey var yüz güzellik gençlik taşşş. Ayrıca sınırsız resmen daha iyisini bulamazsınız. Yaptığım seksi 1 yıl geçti halen unutamıyorum o güzel kokusunu halen unutamıyorum.
Adults Only!
This website contains nudity, explicit sexual content and adult language. It should be accessed only by people who are of legal age in the physical location from where you are accessing the site. By accessing this website, you are representing to us that you are of legal age and agree to our Terms & Conditions. Any unauthorized use of this site may violate state, federal and/or foreign law. While Zuzana does not create nor produce any content listed on our ads; all of our advertisements must comply with our age and content standards. Zuzana has a zero tolerance policy for child pornography or minors advertising or utilizing our site.
I agree to report any illegal services or activities which violate Terms of Use.
I also agree to report suspected exploitation of minors and/or human trafficking to the appropriate authorities.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
mayıs ayında görüştüm çok güzel bir kız kesinlikle fotoğraftakilerden çok güzel çok iyi oral yapıyor, çok iyi sevişiyor ve kılıfı ağzınla takabiliyor. Mükemmel bir kız :) ona oral yaparken gözleri parladı sonra deli gibi sevişti kesinlikle birdaha görüşmem lazım fakat gidiyormuş :'(