Öncelikle yüzü cok güzel, vucut iyi kalça, popo muazzam, bu yüzden doggyde oldukça keyif aldım, öpüşme var kaçak davranmıyor. Seks oldukça keyifliydi 90 dakika en mantıklısı olduğu için 90 dakikalık seyans seçtim. Ayrıca güzel bir gfe deneyimide sunuyor.
taş gibi hatun yüzü oldukça güzel ve seksi, bj ıslak vakumlu ve toplara kadar iniyor, sevişmesi güzel, kaçak oynamıyor. doggy ve msiyonerde güzel bir mazara sunuyor, seks sırasında sesleri moda sokuyor tavsiye ederim 2 saatte 3 kez oldu izin verdi. ilk sefer biraz hızlı geldi 3. de problem cıkarmadı. tavsiye ederim.
Vucut iyi oldukça iyi hemde kıvrımlar güzel saksosu şahane dibine kadar alıyor. misyoner ve doggy pozisyonlarında çok keyif aldım sevişmesi güzel öpüşüyor ve boyunlara kadar iniyor keyifliydi 1.5 saatlik seyans seçtim 2 kez birlikte olduk gfe için zamanda yetti aceleye gelmedi 2. seyans bence gidilir kız güzel çünkü.
Rus ve ukranyalı, belaruslu hatun kalitesinde siyahi hatun, yüzü güzel vucut hatları iyi, doggyde manzara şahane. Seks sırasında inlemeleri beni dahada ereksiyona soktu seks sırasında ayrıca öpüşüyorda öpüşmektende kaçınmıyor eee daha ne olsun diyor insan. 1.5 saatlik seyans bence çok iyi bir fiyat. ben 1,5 saat seçtim.
bide unutmuşum, buradan yazayım giriş cıkış rahat bir otel, kimlik derdi yok elinizi kolunuzu sallaya sallaya direk asansöre gidin.
bu hatuna giden var mı? güzel gözüküyor.
Daha önce görüştüğüm bir hatun bi ara ankaraya gelmişti kızın yüzü oldukça güzel, bir siyahi hatuna göre fevkaleda, sakso muthiş diyebilirim, ıslak ve toplara kadar iniyor hatta en dibine kadar. Öpüşme ve sevişme var çoğu siyahi hatun gittiğim yapmıyordu ama bunda öyle bir sıkıntı yok. Sekstede epey keyif aldım eğlenceliydi, ayrıca eğlenceli güler yüzlü bir hatun 1.5 saat fiyatı iyi bence ilk kez deneyeceklere tavsiye ederim cok fiyat performans bir kız :) ve oldukça güzel bir siyahi tabi :)
eğlenceli biri, 2 saat gittim epey memnun kaldım vucut 10 numara yüz şahane, memnun edebilmek için elinden geleni yapıyor 0 kapris.