Ataşehirde bilinen bir otel merkezi giriş cıkış rahat ve ücret almıyorlar. Incall olması güzel ama incall da otel oldumu ben biraz kasılıyorum abi :D sıkıntı yani. Neyse odamıza geldiğimizde güzeller güzeli Kristina karşılıyor üzerinde siyah bir dantelli gecelikle :) çok fazla sohbet edemedik kendisi ile ettiğimiz sohbettede genel olarak translate kullandık biraz benimde ingilizcemin zayıflığı diyebilirim ama karşı tarafta sular seller gibi konuşuyor sanmayın :D neyse konuşmasada olur çünkü taş gibi kız :) taş bebek gözlere bakıp öyle kala kaldım :) sevişmesi güzel bj güzel istenilen şekilde son olarak memnun etme odaklı bir kız. Oldukça memnun kaldım diyebilirim.
Fotoğraflarda ne görüyorsanız o hatta kız o kadar güzel ki bir gözleri var aşık oldum bak bak o derece :) mükemmel bir kız gerçekten genç konuşkan, çeşitli cilveler yapıyor, sempatik tek kelimeyle mükemmel bir gfe deneyimi yaşattı ve seksi muhteşem diyebilirim çok iyi sevişiyor ve isteyerek yapıyor beni resmen bitirdi diyebilirim. kesinlikle 1 saat yetmedi gecelik gidilecek hatun sabaha kadar :)
Bu kızda birden 16 beğeni toplamış 1 saat içinde:))))oğlum bu site çok eğlenceli olmaya başladı.polina,rita ve kristina.birde emreyi eklesek acaba.cin olmadan adam çarpmaya başlamışlar.15 ıq ile.