kendisi ile 1 saat anlaşmıştım seks çok iyi oluca 2 saate çıkardım, güler yüzlü bir kız oldukça konuşkan öpüşmede ve sekste oldukça istekliydi, memnun etmeye çalışıyor bende 1 saatte 2 kez yapmaya zorlayacağıma kendimi dedim rahat rahat bir seks yapayım :) Vucudu güzel beyaz tenli kızları seviyorum, bacakları çok iyi misyonerde bacakları açınca çok iyi bir manzara sunuyor. yalnız yorumlarda bi kaç arkadaş seslerden bahsetmiş evet seks sırasında biraz abartı ses mi çıkarıyor yaşıyor mu seksi, fake mi atıyor bende bilemedim ama benim için kötü değildi :) dahada keyif almamı sağladı. Bi 10-12 gün içinde gitmemiş olursa yeniden gidebilirim bakalım :)
kız güzel biraz kazaklık var gibi geldi bana ama sorduğumda rusum dedi, vucut hatları çok iyi beyaz tenli ve siyah saçlı olması benim için bir artı, sekse için ise yeterince iyidi diyebilirim.
Dün kendisini ziyaret ettim giriş çıkış rahat anadolu yakasında bilindik bir otelde kalıyor. Sürekli siteyi kullananlar bu oteli bilirler zaten. Bazı hatunların çoğu bu otelde kalıyor neyse gelelim kız. Kız güzel arkadaşlar yüz vucut oldukça iyi, göğüsler original ve diri sarkma filan yok. Silikon göğüsü sevmiyorum. bunda öyle bişey yok kızın vucut gayet iyi girdiğimde bana bir havlu verdi ve duş aldıktan sonra biraz muhabbet ettik ve sevişmeye başladık, öpüşmesi iyi french kiss tarzında. Şu dönemde çoğu kız öpüşmüyor sinir oluyorum bunda böyle, bişey yok zaten gitmeden önce özellikle french kiss ve owo var mı diye 2 - 3 kez sordum. Kimisi var desede yapmıyor bunda böyle bişey olmadı. Sekste oldukça başarılıydı kızın inlemeler güzel fake mi değil mi anlamadım ama gaza getiriyor.
Biraz önce kendisinin yerinden çıktım, birazda evime yakın diye seçtiğim bir hatun tek kelimeyle mükemmel dakikalar yaşattı bana 1 saat diye anlaşıp gittim 2 saate çıkardım o derece. oldukça konuşkan ve güler yüzlü bi kız :) Bakımlı mis gibi kokuyordu o derece, sevişmesi, öpüşmesi güzel öpüşmekten kaçınmıyor muhabbet edilebiliyor ingilizcesi yeterli sayılır. Sakso kılıfsız merak edenler için sulu ve vakumlu şekilde yapıyor dişleme yok pamuk gibi :) yaparken göz teması kuruyor bu sayede dahada ereksiyon olmamı sağladı. Misyonerde olsun ve doggyde olsun sunduğu mazara ise mükemmel. Çok keyifli bir akşam yaşadım sayesinde yeniden teşekkür ederim.
anadolu yakasında giriş çıkış rahat bir otelde kalıyor, giriş ücreti yok ama siz yinede resepsiyona gitmeyin :D Seks oldukça başarılı sakso oldukça iyi, sevişmesi gayet iyi öpüşmeden kaçınmıyor ayrıca seks sırasında da çıkardığı seslerden daha da ereksiyon oldum fake miydi gercek miydi artık bilmiyorum ama fena şekilde azdırdı :)
Karina, çok güzel ve seksi, sevişmeyi seven bir hatundur istanbula yeniden gelmiş ve yeni profil açmış her yıl düzenli olarak gelir. Kendisini ilk gecen sene ziyaret etmiştim geçen sene 1 haftada 2 kez görüşmüştüm servislerinden gayet memnun kalmıştım güler yüzlü bir hatun. Genelde anadolu yakasındaki otellere geliyor giriş çıkışı sorun olmayan umarım bu seferde böyledir. Şu sıra çok siteden kızlara gittim gidebilir miyim bilmiyorum bi 15 gün istanbulda kalırsa ziyaretine gidebilirim :)
güzel kız bugün 1 saat deneyimleme şansım oldu giriş cıkışı rahat bir otelde kalıyor. Anadolu yakasında, kapıyı açtığında siyah tül bi gecelikle karşıladı beni ve topuklu ayakkabılarla mest oldum, konuşması sesi çok hoş, seksi severek yapıyor kaçak davranmıyor kesinlikle 10 gün içinde gitmezse yeniden görüşeceğim bir hatun.
ilk gün gittim ilk müşterisi ben olabilirim oldukça cana yakın biri kesinlikle kapris ego yok bizim türk kızları gibi değil yani bizimkiler parasını veriyon orası olmaz burası olmaz tamam dakika doldu filan diyor. 1 saatte 2 kez olduğu gibi arada masajda yaptı. seks ve gfe deneyimi 10 üzerinden 10. tavsiye ederim ama yinede kızı meslekten soğutmayın ona iyi davranın :)